Hälytysjärjestelmä suojaa omaisuuttasi
ja valvoo puolestasi, kotona tai poissaollessasi

Kattava hälytysjärjestelmä suojaa omaisuuttasi ilkivallalta, varkailta, tulipalolta, vesivahingolta...Räätälöimme tarpeeseesi sopivimman kokonaisuuden 40 vuoden kokemuksella ja luotettavalla markkinajohtajan laitteistolla. Saat henkilökohtaista palvelua alueen ainoasta hälytyskeskuksesta 24/7.

Se tunne, kun olet poissa...Kysyttäessä syitä hälytysjärjestelmien ja turvapalvelun hankintaan, useammat ihmiset määrittelevät tärkeäksi seikaksi huolen tunteen. Mitä kuuluu omaisuudellesi, kun olet poissa? Asuntomurron yhteydessä tuhottu koti tai loma-asunnon palo-/vesivahinko tekevät kipeää, vaikka vakuutus korvaisikin taloudellisen menetyksen.

RTVSMART -palvelu on sinua varten, jotta tiedät
mitä kuuluu omaisuudellesi joka hetki

PAIKALLINEN PÄIVYSTÄVÄ HÄLYTYSKESKUS 24/7

Alueen ainoa hälytyskeskus palvelee sinua ympäri vuorokauden. Koulutetut ammattilaisemme käsittelevät hälytykset nopeasti, hälyttävät oikean avun paikalle ja ovat aina käytettävissänne.

VARTIJAT

Raahen Turvallisuus-Vartioinnin omat vartijat ovat nopeasti paikalla hälytyksen sattuessa. Hälytyksistä saat viestin puhelimeesi ja päivystäjämme ovat myös puhelimitse yhteydessä teihin.

TURVATEKNIIKKA

Rikosilmoitintuotteemme ovat markkinajohtajia Suomessa - kiitos luotettavien ja monipuolisten laitteiden sekä helpon käytettävyyden. Asennamme, huollamme ja valvomme kotien, vapaa-ajan asuntojen ja yritysten tilat yli 40 vuoden kokemuksella.

MOBIILISOVELLUS

Voit hallita järjestelmääsi mobiilisovelluksen avulla. Voit kytkeä hälytykset, katsoa kuvia ja tarkastaa laitteen tilan mistä päin maailmaa tahansa.

Markkinajohtajan laitteistolla ja kokeneen henkilöstömme ammattitaidolla räätälöimme juuri tarpeisiisi parhaiten soveltuvan hälytysjärjestelmän.

Soita ja kysy lisää P. 08 221 300
tai laita sähköpostia info(at)vartiointi-rtv.fi


KLIKKAA TÄSTÄ JA LUE LISÄÄ ESITTEESTÄMME

SOITA JA KYSY LISÄÄ!

PUH: 08-221 300

FAX: 08-265 368

info(at)vartiointi-rtv.fi